På svenska In English
Gömstället - 0 - 8 År
Kaktus - Från 9 År
Skor
Leksaker
Inredning
Barnvagnar
Varumärken

Fraktkostnader:

För ordrar inom Sverige under 699:- debiterar vi en fraktkostnad på 39:-. Alla ordrar över 699:- skickar vi fraktfritt.
Behöver du byta storlek skickar vi en ny till dig frakfritt när vi mottagit bytesvaran.
För ej uthämtade paket tar vi ut avgifter för frakter tur och retur samt samt en administrationsavgift om 150:-.
Ordrar från länder utanför EU är momsfria.


Frakttider:

Normal frakttid är 2-4 arbetsdagar. För våra inrikesleveranser samarbetar vi med Posten.


Force majeure:

Gömstället och Kaktus är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.


Retur/Återköp:

Som kund så har du alltid 14 dagars full returrätt och ångerrätt på dina köpta varor. Dock måste de returnerade plaggen vara i samma skick som när du mottog dem. Alla lappar och tags måste vara intakta och får inte tas bort från plaggen. Vid retur av en vara står du som kund för fraktkostnaden. Om du däremot reklamerar en vara på grund av skada eller felleverans så står Vi självklart för fraktkostnaden. Vid återköp så kan ni maila oss att ni tänker returnera, skriv gärna namn och ordernr för en smidigare och snabbare hantering. Skicka försändelsen till följande adress:

Kaktus
Rådhustorget 12
25221 Helsingborg


När vi har mottagit varan och godkänt returen så för vi tillbaka köpebeloppet till ditt konto.


Reklamationer:

Att reklamera en vara innebär att du inte godtar varan och att du anger på vilket sätt du anser att varan är felaktig. Om du mottagit en vara som visar sig vara felaktig måste du omedelbart meddela oss på kundtjänst info@gomstallet.se Uppge vad som är fel med produkten och om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. Vi kontaktar dig sen och skickar ut en retursedel så att du slipper betala frakt. 

Paketet skickas till:

Kaktus
Rådhustorget 12
25221 Helsingborg


När vi mottagit varan och godkänt reklamationen sänder vi dig en ny vara eller betalar tillbaka köpesumman till ditt konto. Om du har fått reklamationen godkänd så står vi för returfrakten. Vi förbehåller oss rätten till att reparera felaktiga varor.

Avbokning/Ändring i order:

Om du har ångrat dig och vill avbeställa eller göra en ändring i din order är det viktigt att du mailar oss så snabbt som möjligt så vi inte hinner packa och skicka ut den. Ange alltid 'AVBESTÄLLNING' eller 'ÄNDRING I ORDER' tydligt i ämnet på ditt e-mail så ser vi till att det blir behandlat extra fort!


Allmänt:

Skicka inga förskott. Vi kan inte ansvara för t.ex. pengar, checkar och frimärken som skickas i brev. Alla varor förblir Gömstället och Kaktus egendom tills dess att full betalning kommit bolaget tillhanda. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Gömstället och Kaktus förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.
Gömstället och Kaktus reserverar sig för eventuella "tryckfel" och felaktiga lagersaldon på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. I priserna ingår moms med 25%.


Säkerhet:

Alla sidor där du som kund lämnar personliga uppgifter vid köp är så kallade säkra sidor (krypterad överföring). Gomstallet.se använder certifikat utställda av Euroline. Certifikatet garanterar att det är Gömstället och Kaktus hemsida (www.gomstallet.se) som du som besökare kommunicerar med och att överföringen är krypterad. De flesta webbläsare, såsom Internet Explorer och Mozilla Firefox, använder symboler för att visa om du befinner dig på en säker eller en osäker webbsida. Dessa symboler syns antingen i höger eller vänster hörn längst ner på skärmen när du klickat dig fram till betalningssidan dessa symboler kan t ex vara ett hänglås. Ett annat sätt att se att den webbsida du besöker är säker är i adressen. I vanliga fall börjar adresserna med http:// men om du befinner dig på en säker sida börjar de istället med https:// där "s" står för "secure".

Vi sparar följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.”


Vi samarbetar med Euroline - SEB för inlösen av kortbetalningar. Euroline är ett auktoriserat kreditmarknadsföretag och godkänd av Finansinspektionen. Överföring av kortuppgifter är krypterad

Företaget:

www.gomstallet.se ägs och drivs utav Bechale AB, Orgnr: 556640-6400. För kontaktuppgifter gå in på Kontakta Oss.